Grafik Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Nalan KANTAR Hocamızın Akademik Çalışmaları

31.12.2021

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Nalan KANTAR'ın son aylarda gerçekleştirmiş olduğu akademik çalışmalara aşağıda erişebilirsiniz.

Kitap Bölümü: “Semiological Analysis of the Use of Mythology in Print Advertisements” adlı makale Global Knowledge Academics tarafından Cruces disciplinares: Reflexión e investigación en las ciencias sociales y la cultura visual adlı kitapta yayınlanmıştır.

Erişim linki: https://gkacademics.com/book/cruces-disciplinares-reflexion-e-investigacion-en-las-ciencias-sociales-y-la-cultura-visual/

Peru Design Biennial: 03.12.2021 – 15.12.2021 tarihleri arasında Peru’da gerçekleştirilmiş olan Peru Design Biennial’ine eser katılımı.

Cow International Biennial: 16.12.2021 – 26.12.2021 tarihleri arasında Ukrayna’da gerçekleştirilmiş olan Cow International Design Biennial’ine eser katılımı.

International Ocean Art Festival eser katılımı ve ödül: 02.10.2021 – 08.10.2021 Tarihleri arasında Güney Kore’de gerçekleştirilmiş olan International Ocean Art Festival’ine eser katılımı. Eser katılımı ayrıca Special Award almaya hak kazanmıştır.