Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Home&Tex Fuarındaydı.

28.09.2018

Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü olarak CNR Expo Fuar Merkezi'nde devam eden Home&Tex Fuarındaydı. Bölüm Başkanı Şöhret Aktepe, Dr. Öğretim Üyesi Zehra Doğan Sözüer, Öğretim Görevlimiz İsa Dal ve bölüm öğrencilerimiz ile fuarı ziyaret edip, fuardaki standımızda gelen tüm konuklarımızı ağırladılar.

Home&Tex Fuarında Bölüm Başkanı Şöhret Aktepe, Dr. Öğretim Üyesi Zehra Doğan Sözüer, Öğretim Görevlimiz İsa Dal ve Değerli iş ortağımız Aydın Tekstil ve Tetsiad Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın ile röpotaj gerçekleştirdik. Sektörde Eğitim Programımız kapsamında ilk stajını Aydın Tekstilde yapan öğrencimiz ile de konuşma fırsatı bulduk. röportajımızı izleyebilirsiniz..