2. Uluslararası EMISSC Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi “EN İYİ BİLDİRİ ÖDÜLÜ"

20.11.2018

Organizatör Üniversiteler arasında yer alan Haliç Üniversitesi "2. Uluslararası EMISSC Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi"nde “EN İYİ BİLDİRİ ÖDÜLÜ”nü Aldı.

09-11 Kasım 2018 tarihleri arasında ilki Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde ve Haliç Üniversitesi Organizatörlüğünde Lefkoşa’da düzenlenen, ikincisi Kapadokya'da, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Haliç Üniversitesi Organizatörlüğünde Nevşehir’de gerçekleşen 2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresine 2 ayrı bildiri” ile sunum yaparak katılan Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı ve İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özlem ATAN, Yüksek Lisans tez danışmanlığını yürüttüğü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Fakülte Sekreteri Handan GEZER ile birlikte hazırladığı "ÇALIŞANLARIN YÖNETSEL KOÇLUK DAVRANIŞI ALGILARININ İŞ TATMİNİNE ETKİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMAbaşlıklı bildiri ile Türkiye Üniversitelerinden 97 ve Uluslararası Üniversitelerden 132 Profesör Öğretim Üyesinden oluşan Kongre Bilim Kurulu tarafından Sosyal Bilimler alanında “EN İYİ BİLDİRİ ÖDÜLÜ” (Best Paper Certification)’ nü almıştır. En İyi Bildiri Ödülü ve Teşekkür Plaketi, Kongre Dönem Başkanı (Chairman) Prof.Dr.Himmet KARADAL ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa TÜMER tarafından takdim edilmiştir.

2. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde, aralarında başta Türkiye, İngiltere, KKTC, Kanada, Çin, Kırgızistan, Özbekistan, Romanya, Bosna Hersek ve Azerbaycan olmak üzere 19 farklı ülkeden gelen katılımcılar ile toplamda 224 bildiri ve 34 poster sunum-sergi sunumu gerçekleştirilmiştir.

Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı ve İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özlem Atan ve Güzel Sanatlar Fakültesi Fakülte Sekreteri Handan Gezer’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.