Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (13 Eylül 2018)

13.09.2018

Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (13 Eylül 2018)

13 EYLÜL 2018 TARİHİNDE YAPILAN ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCUNDA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR

GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ

Adı-Soyadı

Sonuç

SALİH UYSAN

Asil

Kayıt Tarihleri: 14 Eylül 2018

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Nüfus cüzdanının fotokopisi (aslını ibraz ederek)

2) ÖSYM sınav sonuç/puan belgesi (internet çıktısı)

3) Lise diploması aslı ve fotokopisi (veya geçici mezuniyet belgesi)

4) Engelli Adaylar İçin Engelli Raporu

5) Askerlik Durum Belgesi (1999 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

6) 2 Adet vesikalık fotoğraf (4.5x6 ebadında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.)

7) Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak: Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi ve lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren TC Milli Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.

Öğrenim Ücretleri

Güzel Sanatlar Fakültesi

Bölüm Adı

Kontenjan Türü

Öğrenim Ücreti

Grafik Tasarımı

16.000 TL

Başarılı bulunan tüm adayların %50 indirimli olarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtların tümü tamamlandıktan sonra öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kılavuzunda belirtilen "Yerleştirmeye Esas Puanın Hesaplanması" sonucunda sıralamaya tabi tutularak, Grafik Tasarımı bölümünde Burslu (Tam Burs) ve %50 İndirimli, Tekstil Tasarımı bölümünde Burslu (Tam Burs), %75 İndirimli ve %50 İndirimli kontenjanlara girmeye hak kazanan öğrenciler ilan edilecektir.

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak veya ödeme yapmak için http://halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri sayfasını ziyaret ediniz.