Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınav Sonuçları

31.08.2018

Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Sonuçları (28 Ağustos 2018)

28 AĞUSTOS 2018TARİHİNDE YAPILAN ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCUNDA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR

.

TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ

Adı-Soyadı

Sonuç

CANSU YÜCE

Beyza Yıldız

GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ

Adı-Soyadı

Sonuç

HÜLYA KAYA

GİZEM KARACAN

UMUT ACAR

Kayıt Tarihleri:31 Ağustos 2018

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Nüfus cüzdanının fotokopisi (aslını ibraz ederek)

2) ÖSYM sınav sonuç/puan belgesi (internet çıktısı)

3) Lise diploması aslı ve fotokopisi (veya geçici mezuniyet belgesi)

4) Engelli Adaylar İçin Engelli Raporu

5) Askerlik Durum Belgesi (1999 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

6) 2 Adet vesikalık fotoğraf (4.5x6 ebadında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.)

7) Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak: Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi ve lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren TC Milli Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.

Öğrenim Ücretleri

Güzel Sanatlar Fakültesi

Bölüm Adı

Kontenjan Türü

Öğrenim Ücreti

Grafik Tasarımı

16.000 TL

Tekstil ve Moda Tasarımı

50% - 75%

16.000 TL – 8.000 TL

Başarılı bulunan tüm adayların %50 indirimli olarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtların tümü tamamlandıktan sonra öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kılavuzunda belirtilen "Yerleştirmeye Esas Puanın Hesaplanması" sonucunda sıralamaya tabi tutularak, Grafik Tasarımı bölümünde Burslu (Tam Burs) ve %50 İndirimli, Tekstil Tasarımı bölümünde Burslu (Tam Burs), %75 İndirimli ve %50 İndirimli kontenjanlara girmeye hak kazanan öğrenciler ilan edilecektir.

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak veya ödeme yapmak içinhttp://halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri sayfasını ziyaret ediniz.