Akademik Kadro
- Ülkü GEZER , Dr.Öğretim Üyesi , Bölüm Başkanı
-
-
-
Dr.Öğretim ÜyesiÜlkü GEZERBölüm BaşkanıÜlkü Gezer, 1980 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, GSF Grafik Sanatlar Bölümünden lisansını, 1981 yılında yüksek lisansını tamamlayarak mezun olmuştur. 1981-2001 yılları arasında çeşitli ulusal ve uluslararası reklam ajanslarında çalışarak sektör deneyimi kazanmış ve birçok ünlü marka için yaptığı çalışmalarla da sektöre adını yazdırmıştır. (Algida, Unipro, Uno, Aymar, Genel Sigorta, Kellogs, Özmaya, Pepsico, Pfizer İlaç, Dominos Pizza, Dardanel, Ülker / Bizimyağ, Ülker / İçim Süt, Esbank, Scholler, Calgon, Calgonit, Kosla, Marc, Sokomigo, Amıgo, Lancaster, Adidas, M.Astor, Clairol, Sanex, Dyson, Jumbo, Ykm, Derishow, Emirates, Fono Yayınları) 2012 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Geleneksel Sanatlar Bölümünden “16. Yüzyıl Osmanlı Kumaşlarındaki Motiflerin Sembolik Yönden İncelenmesi ve Günümüze Yansımaları” adlı tezi ile doktorasını tamamlamıştır. Ülkü Gezer’in, yayınlanmış 7 makalesi, 3 sempozyum bildirisi, 2 workshopu, 1 bienal katılımı bulunmaktadır. Çok sayıda tez yöneten Gezer’in, karma ve kişisel sergileri mevcuttur. Haliç Üniversitesi, GSF Grafik Tasarım Bölüm Başkanı ve Lisansüstü Anasanat Dalı Başkanı olan Gezer, halen okulumuzda lisans ve lisansüstü dersleri verirken, Mimar Sinan Üniversitesi’nde de yarı zamanlı lisans dersleri vererek akademik hayatına devam etmektedir.
-
-
- Mustafa Savaş ÇEVİK , Dr.Öğretim Üyesi
-
-
-
Dr.Öğretim ÜyesiMustafa Savaş ÇEVİK1953 yılında Akseki (Antalya)’da doğdu. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Grafik Bölümü’nden yüksek lisans diplomasını aldığı yıl (1976), hocası Prof. Emin Barın’ın asistanı olarak aynı bölümde öğretim görevine başladı. Lâtin Yazısı konulu doktora çalışmasını 1983’de tamamladı. 1987’de Yard. Doçent olara “Yazı Tasarımı” dalında ihtisaslaştı. Hat Sanatı’yla ilgili çalışmalarına 1973 yılında; son yüzyılın ünlü hattatları olan Kemal Batanay’dan rik’a ve tâlîk, Hâmit Aytaç’tan sülüs ve nesih yazılarını meşk ederek başlamıştır. 1986’da İslâm Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA)’nin düzenlediği Uluslararası Hâmit Aytaç Hat Yarışması’nda birincilik ve iki mansiyon aldı. Sanat çalışmalarının yanı sıra 2004 yılından itibaren Haliç Üniversitesinde öğretim üyeliği görevini de sürdüren Çevik’in, Latin Yazısı ve kaligrafi alanlarında da eserleri vardır. Bu konudaki ticarî çalışmalarıyla birlikte, yerli ve yabancı birçok devlet başkanına ve idarecilere verilen berat, hediye, diploma, belge gibi kaligrafik çalışmaları da önemli yer tutmaktadır. Çevik, Nisan 2015’e kadar çeşitli ülkelerde 23 kişisel hat sergisi gerçekleştirmiş, ayrıca 113 karma sergiye katılmıştır.
-
-
- Özgün Pelin ÖZKESKİN , Öğr.Gör.
-
-
-
Öğr.Gör.Özgün Pelin ÖZKESKİN2004’te Kadıköy Anadolu Lisesi’nden, 2009’da ise Yeditepe Üniversitesi, Grafik Tasarım Bölümünden devam mezun oldu. 2009-2013 yılları arasında reklam ajanslarında sanat yönetmenliği yaptı. 2017‘de Beykent Üniversitesi İletişim Sanatları-Tasarımı Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Okan Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalıştı ve Prof. Dr. Hüsamettin Koçan’ın atölyelerini asiste etti. 2015’te Barselona’da “Creating Character, Inventing Lives” isimli sempozyuma “Exploring David Bowie as a Dandy” isimli bildiriyle katıldı. Aynı sene 34.GMK Grafik Tasarım Sergisi’ne katıldı. 2017’de, Sakarya Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ‘nde ‘Sınır’ isimli sergiye katıldı. 2018 ‘de Roma’da “4th International Congress on Visual Culture” isimli konferansa “Icon Image: David Bowie vs. Zeki Müren” isimli bildiriyle katıldı. 2019’da Maltepe Üniversitesi‘nin, Akademisyenler Sergisi’ne katıldı. Aynı yıl itibariyle girdigi Yeditepe Üniversitesi, Grafik Tasarım Anasanat Dalı’nda Sanatta Yeterlik yapmaktadır. Son olarak, Italya Bologna’da bir sergiye 2 çalışma ile katılmıştır. 2016’dan itibaren Haliç Üniversitesi GSF, Grafik Tasarım Bölümü’nde görev almaktadır. Çalışmalarını tasarım aktivizmi üzerine yürütmektedir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü'nde ders saat ücretli olarak yer almış, 2016 yılının Şubat ayından itibaren ise Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde tam zamanlı öğretim görevlisi olarak görev almaktadır.
-
-
- Nalan KANTAR , Öğr.Gör.
-
-
-
Öğr.Gör.Nalan KANTAR02.07.1987 tarihinde Rize’de doğmuştur. 2004 yılında Kandilli Kız Lisesi’nden mezun olmuştur. Haliç Üniversitesi, Grafik Tasarım Bölümü’nde lisans eğitimini 2011 yılında bitirmiş, yüksek lisans eğitimini de Haliç Üniversitesi, Grafik Tasarım Bölümü’nde 2013 yılında tamamlamıştır. Finar Kurumsal, İletişim Fikirleri, Academy Fc, ve BGA Partners gibi reklam ajanslarında grafik tasarımcı olarak çalışmıştır. 2016 Yılından itibaren Haliç Üniversitesi, Grafik Tasarım Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır. Doktora eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi, Reklam ve Halkla ilişkiler Bölümü’nde devam etmektedir.
-
-
- Ayça AYDOĞAN , Arş.Gör.
-
-
-
Arş.Gör.Ayça AYDOĞANAyça Aydoğan, 1994 yılında Malatya’da doğdu. 2017 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden dereceyle mezun oldu. Okurken başarı bursu aldı ve üniversite eğitiminin son yılında Erasmus sınavını kazanarak Barcelona'da staj yaptı. Aynı üniversitede pedagojik formasyonunu aldı. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Grafik Tasarım Bölümünde yapmaktadır. 2017 yılında çalışmaya başladığı Molu Tasarım ajansında Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından 37’ncisi düzenlenen ve yılın en iyi tasarımlarının ödüllendirildiği Grafik Tasarım Sergisi’nde 2 ödüle adını yazdırdı. 2019 yılında Usturlab firması tarafından düzenlenen, İstanbul Havalimanı’nda açılan “Modern Bilimin Öncüleri” bilim tarihi sergisinin grafik tasarım ekibinde görev aldı. Birçok farklı ajansta çalışarak deneyim kazandı ve 2020 yılının Şubat ayından itibaren Haliç Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünün bünyesinde araştırma görevlisi olarak çalışma hayatına devam etmektedir.
-
-
- Ecem HATİPOĞLU , Arş.Gör.
-
-
-
Arş.Gör.Ecem HATİPOĞLUEcem Hatipoğlu 1996 yılında Bursa’da doğdu. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde lisans eğitimine başladı. 2017-2018 akademik yılında Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile İspanya’ya gitti. Dördüncü senesini Universidad de Zaragoza’da tamamladı ve serigrafi çalışmaları yaptı. Türkiye ve İspanya’da karma sergilere katıldı. 2019 yılında Kocaeli Üniversitesi’nden başarıyla mezun oldu. Mezuniyet projesini, yurtdışı deneyimlerinden yola çıkarak illüstrasyonlu gezi rehberleri tasarlama üzerine yaptı. Aynı yıl Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Grafik Tasarım Tezli Yüksek Lisans Programı’na kabul edildi. Yüksek lisans eğitimine halen devam etmekte ve 2020 yılından itibaren Haliç Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.
-
-
- Banu FIRTINAOĞLU , Tekniker
-
-
-
TeknikerBanu FIRTINAOĞLUBanu Fırtınaoğlu 1979 yılında İstanbul’da doğdu. 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi MYO Restorasyon bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarımı bölümünde eğitimine devam etmektedir. 2005-2006 yılları arası Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı BEYMEK' te cam-ahşap boyama öğreticiliği yaptı. 2007 yılından itibaren Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Tekniker olarak görevini sürdürmektedir. Atölye uygulamalı derslerde teknik destek sağlamaktadır.
-
-
- Yaşar ÇORUHLU , Prof.Dr. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Prof.Dr.Yaşar ÇORUHLU(Yarı Zamanlı)İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde Türk ve İslâm Sanatı kürsüsünde öğrenime başladı. YÖK kurulduktan sonra Arkeoloji ve Sanat Tarihi olarak birleştirilen bölümde, Sanat Tarihi anabilim dalına devam ederek 1985 yılında yüksek öğrenimini tamamladı.1986 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü’nde asistan olarak göreve başladı. Yüksek lisansını “Anadolu Selçuklularının Taş Tezyinatında Orta Asya İle Bağlantılar” konulu teziyle tamamladı. Doktora çalışmalarını ise 1992 yılında tamamladı ve “Türk Resim Sanatında Hayvan Sembolizmi” başlıklı teziyle Doktor ünvanını aldı. 1993 yılında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü’nde Yrd. Doç. Dr. Olarak öğretim üyeliğine yükselen Çoruhlu, 2002 yılında aynı üniversitede Doçentlik kadrosuna atandı ve 2006’da profesör oldu. Çok sayıda Milletler arası ve milli kongre ve sempozyumlara katılmış, kitapları ve birçok makalesi yayınlanmıştır. Çoruhlu, Türkiye’de Orta ve İç asya Türk Sanatı, Türk Mitolojisi ve Türk Sanatı’nda İkonografi ve Sembolizm konularında çalışmalarını halen sürdürmekte olup alanında tanınmış bir bilim insanıdır.
-
-
- Şenay ALSAN , Doç.Dr. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Doç.Dr.Şenay ALSAN(Yarı Zamanlı)Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Tarihi Anabilim Dalı Sanat Tarihi Yüksek Lisans Programını (İngilizce) ‘Ortaköy Sarıyer Arasındaki Bazı Örneklere Dayanarak Yalların Bugünkü Durumunun Saptanması’ konulu tezi Prof. Dr. Metin Sözen ile tamamlamıştır. Doktorasını ise Marmara Üniversitesi Türkiyat Enstitüsü Türk Sanatı Programında yapmış olup, tez konusu ‘Türk Mimarı Süsleme Sanatlarında Mitolojik Konulu Hayvan Figürleri’ dir. Çok sayıda yürüttüğü Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik tezi vardır. İdari görevler ise; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Üniversite Hakemli Dergi Yayın Kurul Üyeliği, Üniversite Gazetesi Yayın Editörlüğü, Kütüphane Müdürlüğü, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü, Grafik Tasarım Bölüm Başkanlığı, Grafik Tasarım Ana Sanat Dalı Başkanlığı’dır. Yurt içi ve yurtdışında yayınlanmış çok sayıda makalesi ve semineri mevcuttur. Kongrelerde bilim kurulu üyeliği ve hakemli dergilerde hakem görevleri yer almaktadır. 2020 yılında Üniversiteler Arası Kurul’dan doçentlik ünvanını almıştır.
-
-
- Ayşe ÖZTÜRK , Dr.Öğretim Üyesi , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Dr.Öğretim ÜyesiAyşe ÖZTÜRK(Yarı Zamanlı)Ayşe Öztürk, Tokat’ta doğdu. Ankara Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi, Endüstriyel Sanatlar Yüksek Öğretmen Okulu’ndan 1984 yılında mezun oldu ve 1985-2007 yılları arası Milli Eğitim Bakanlığı okullarında 22 yıl resim öğretmeni olarak çalıştı. 2009-13 yılları arası Rekreasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2011-13 döneminde Yeni Yüzyıl Üniversitesi Resim Restorasyonu ve Teknolojisi Yüksek Lisans Programı’nı “Cumhuriyet Sonrası Türk Resim Sanatının Gelişimi, Yapısal ve Kurumsal Sorunları” konulu teziyle tamamladı. 2013-19 döneminde İstanbul Arel Üniversitesinde Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlik Programını “Grafik Tasarım ve Sanatta Kadın İmgesi: Dirim Esin Tutku (eser-metin)” tezini, değişik boyutlarda tipografik sanatsal 17 adet resim çalışması ile bitirdi. Birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. Öztürk, çeşitli seminerler ve kurslar vermeye ve akademik çalışmalar yapmaya devam etmektedir.
-
-
- Kaya TABANLI , Dr.Öğretim Üyesi , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Dr.Öğretim ÜyesiKaya TABANLI(Yarı Zamanlı)Kaya Tabanlı 1981 yılında İstanbul’da doğdu, 2002 Yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. 2007 Yılında Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı’nden mezun oldu. 2010 yılında Kadir Has Üniversitesi İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programını bitirdi ve 2018 yılında Doktor unvanını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Doktora Bölümünden Mezun olarak aldı. 2010 Yılında Beykent Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak ilk akademik görevine başlayan Kaya Tabanlı, beş yıl süren bu süreçte Görsel İletişim Tasarımı, bilgisayar destekli tasarım programları ve Üç Boyutlu Tasarım alanında birçok ders verdi. 2015 ve 2020 yılları arasında İstanbul Aydın Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitelerinde yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak birçok tasarım dersi verdi. “Zihinsel Zanaatçılık Bağlamında Yeni Medyada Çalışma ve Serbest Zaman” konusunda verdiği doktora çalışması sonucunda Yeni Medya alanında ve Üç Boyutlu Tasarım alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Lisans ve Yüksek Lisans düzeylerinde konusu olan dersler, Dijital İçerik Üretimi, Dijital Tasarım, Tipografi, Hareketli Görüntüler, Dijital Videoya Giriş, Oyun Tasarımına Giriş, Jenerik Tasarımına Giriş, Kurgu Uygulamaları, Grafik Animasyon, Dijital Oyun Tasarımı dersleridir.
-
-
- Emre ZENGİNEKEN , Dr. Öğr. Üyesi , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Dr. Öğr. ÜyesiEmre ZENGİNEKEN(Yarı Zamanlı)2003 yılında Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü, 2009 Yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü yüksek lisans programı ve 2020 yılında Maltepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sinema Sanatta Yeterlik programlarından mezun olmuştur. Üniversitede aldığı derslerle başlayan animasyon altyapısı, kişisel çalışmalarının da artması ile, bu alanda çalışmasını sağladı. Sırasıyla BHB Animation & Technical Production’da Compositing Artist/Generalist, Doğan Holding - MedyaNet bünyesinde, Visual Director pozisyonunda çalıştı. 2013’de Digital Drop reklam ajansının kurucu ortaklığını üstlendi. 2 sene süre ile kadrolu görev aldığı Haliç Üniversitesi’nde halen DSÜ olarak görev almakta olup, Maltepe Üniversitesi G.S.F. Çizgi Film - Animasyon Bölümü kadrosunda Dr. Öğretim Üyesidir. Bağımsız filmlerini çekmeyi sürdürmektedir. “Kapı" isimli animasyon filmi, İFSAK 26. Kısa Film Yarışması’nda Üçüncülük Ödülü kazanmış, Indie For You Film Festival’de gösterime girmiş, aynı zamanda Cannes Film Festivali Avrupa Film Pazarı’nda tanıtılacak filmler arasına seçilmiştir.
-
-
- İlhan BİLGE , Öğr.Gör. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Öğr.Gör.İlhan BİLGE(Yarı Zamanlı)İlhan Bilge, 1971 yılında İstanbul Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Grafik Bölümü’nden mezun oldu. 1977 yılında kendi tasarım atölyesi Tanıtım Grafik’i kurdu. Uzmanlık alanı ambalaj tasarımı ve marka yönetimi olan Bilge aynı yıl, Grafikerler Meslek Kuruluşu’nun kurucuları arasında yer aldı ve 7 dönem yönetim kurulunda görev yaptı. Türkiye Tasarım Konseyi Kurucular Kurulu ve Grafik Tasarım Dergisi Yayın Kurulunda görev yaptı. Uzun yıllar profesyonel olarak çalıştığı sektör hayatında 13 ödüle adını yazdırdı. İlhan Bilge’nin yayınlanmış 24 makalesi bulunmaktadır. 18 farklı ulusal ve uluslararası etkinlikte seçici kurul üyeliği yapmış, 19 farklı ulusal ve uluslararası etkinliğe konuşmacı olarak katılmıştır. 1994 yılından beri Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde grafik tasarım dersleri vermektedir. Ayrıca 2000 yılından beri Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü’nde ambalaj tasarımı dersleri vermeye devam etmektedir.
-
-
- Gürcan KURT , Öğr.Gör. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Öğr.Gör.Gürcan KURT(Yarı Zamanlı)Gürcan Kurt, 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünden lisansını tamamlayarak mezun olmuştur. 1983-2008 yılları arasında reklam ajansları ve reklam sektörünün üretim alanlarında da çalışarak deneyim kazanmıştır. Sektörde yerli ve yabancı birçok marka için tasarladığı reklam fikirleri başarıyla yayınlanmıştır. (TARİŞ, TURKCELL, VODAFONE, BENETTON, İSTANBUL HALK EKMEK, ARÇELİK, SANİTA BANT, SETUR, AVIS, İHLAS PAZARLAMA, DERİDEN, ARZUM, GÖRSEL YAYINLAR, MİLLİYET SANAT, FIRATPEN, FERROLİ, TÜRSAB, DİVAN, NESCAFE, VİVİDENT, BSH PROFİLO, AKBANK.) 2009 yılından bu yana Haliç Üniversitesi, GSF Grafik Tasarım Bölümünde Lisans dersleri vermektedir.
-
-
- Can ONAT , Öğr.Gör. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Öğr.Gör.Can ONAT(Yarı Zamanlı)1986 yılında Marmara Üniversitesi Grafik Anasanatdalı’ndan mezun oldu. Birleşik Reklamcılar Reklam Ajansı’nda Art Direktör olarak çalıştı. APS Ambalaj Sanayi ve Matbaasında 3 yıl Genel Müdür olarak görev yaptı. Aries Reklamcılık, Bis Halkla İlişkiler ve Avangard Müzik Prodüksiyon Şirketlerinin kurucusu oldu. 2005 yılında OCW Reklam Ajansı’nın ve Hollanda merkezli RGNCi Management Turkey şirketlerinin Kurucu Ortağı ve Ajans Lideri olarak çalıştı. Enka, Beko Deutschland, Samsung, YapıKredi Bankası, Garanti Bankası, Pegasus, Medicana, İnci Akü gibi Ulusal Şirket ve Markalarla iletişim, reklam, pazarlama, kurumsal kimlik ve markalaşma alanlarında çalıştı. Hollanda, İngiltere, Fransa, Azerbaycan, Almanya, Kazakistan, Ukrayna, Rusya gibi ülkelerde faaliyet gösterdi. 2013 yılından itibaren kurumsal şirketlere Pazarlama, Creative ve Markalaşma konularında danışmanlık hizmetleri vermektedir. Bu çerçevede Yerli Otomobil Projesinde Saab Marketing Ekibiyle (İsveç) Marketing ve Branding alanlarında ilk marka oluşum projesini gerçekleştirdi. 2000 yılından bu yana École Supérieure D’art Et de Design d’Amiens, Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tasarım dersler vermiştir. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tasarım derslerine devam etmektedir.
-
-
- Cihangir BÜYÜKÖNER , Öğr.Gör. , (Yarı Zamanlı)
-
-
-
Öğr.Gör.Cihangir BÜYÜKÖNER(Yarı Zamanlı)2009 yılında Kocaeli Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu, 2019 yılından itibaren Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor. 2000 yılından itibaren Koridor Reklam Ajansı ve bir çok bağımsız müşteri ve sektörümüzdeki bir çok reklam ajansında Dijital Art Direktör, Marka Direktörü, Kurumsal Kimlik ve marka inşaası gibi alanlarda hizmetler üretmektedir. 2001 yılında Hidayet Türkoğlu web sitesi ile US Magazine, en iyi 3. websitesi ödülü aldı. Dijital Çözüm ortaklığı, Kurum kimliği ve Yazılım ve Arayüz geliştirme alanlarında Esas Holding, Pegasus Havayolları, Doğa Holding, Era Kolejleri, ÇETUR, İstek Kolejleri, Point Hotel, 21 Gram Reklam Ajansı, OCW Reklam ajansı ve daha bir çok kuruluş'ta dijital çözüm ortağı olarak hizmetler üretti, 2010 yılından itibaren Türkiye'nin çeşitli Güzel Sanatlar Fakültelerinde Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor.
-
-